Параход Радецки

 


Кораб "Радецки" - гр. Козлодуй организира едночасова екскурзия в района на Козлодуйското пристанище на 20 октомври 2012 г. (събота) от 13 часа. Желателно е групата да е от минимум 80 души. Желаещите да пътуват трябва да са на кораба 30 минути преди обявения час. Билети се купуват на място. Таксите са: 4,00 лева за деца, ученици и студенти и 6,00 лева за работещи. За повече информация: тел.: 0973/ 8-07-53 - кораб "Радецки" - дежурен и 0887/ 515 561.


 

Уважаеми дами и господа,

Съобщавам ви, че НМП „Радецки“ – гр. Козлодуй, организира посещения със стойностна беседа, както на м/к „Радецки“, така и в Художествената галерия, намираща се на път за пристанище Козлодуй.

Тук, на Козлодуйския бряг ще имате възможността да се запознаете с живота и делото на нашия гениален поет и революционер Христо Ботев, както и с историята на легендарния кораб „Радецки“. Споменът за вашето посещение, вярвам ще остане незабравим.

Кораб „Радецки“ извършва едночасови пътувания в акваторията на на Козлодуйското пристанище всяка 3 (трета) събота от месеца. Групите трябва да са минимум от 80 души. Таксата на билета е 6,00 лева за работещи и 4,00 лева за ученици, студенти и пенсионери.

 

За едночасови пътувания на организирани групи с кораб „Радецки“ в акваторията на Козлодуйското пристанище (до 100 души):

Предоставяме и Първа класа на моторен кораб „Радецки“ за провеждане на състезания, турнири, викторини и други мероприятия - цената за 1 час e 80 лв.

 

Цените на нощувките са:

Цени за посещение:

Таксата за беседа при организирани групи е старата - 3 лв.

 

По време на престоя си бихте могли да закупите от нашите рекламни материали.

Желаещите да посетят Козлодуйския бряг могат да дадат предварителна заявка на посочените по-долу телефони.
Заповядайте, очакваме ви!

Директор НМПР: Людмила Дамянова

Тел: 0973 8 06 58 – Директор

0973 8 07 53 – Параход

Имейл: ldamianova@abv.bg

 

Начало | Христо Ботев | Контакти | Словото